Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Дріжчаний розповів як Ющенко зробив йому пропозицію

П'ятниця, 1 грудня 2006, 13:30

Новопризначений заступник секретаря РНБО Ігор Дріжчаний займатиметься на цій посаді реформуванням правоохоронної системи.

Про це на брифінгу у п’ятницю сказав голова секретаріату президента Віктор Балога.

"Він опікуватиметься питаннями реформи правоохоронної системи, яка за 15 років Незалежності ніколи серйозно не починалась", сказав він.

Балога також повідомив, що в.о. голови СБУ призначений заступник голови СБУ Валентин Наливайченко. "Це розвідник і дипломат", - додав він.

Водночас сам Дріжчаний зазначив, що має намір "завершити роботу, яка триває вже 15 років зі створення правоохоронної системи і забезпечення діяльності безпекового сектору".

"Крім цієї глобальної задачі є проблеми, пов’язані з неналежним рівнем координації діяльності правоохоронних сил", - додав він.

Дріжчаний вважає, що РНБО зможе вирішити цю проблему "шляхом створення дієвих механізмів взаємодії між правоохоронними структурами, щоб вони могли належно виконувати цю функцію".

Щодо свого призначення Дріжчаний зазначив, що отримав від президента пропозицію, "від якої важко було відмовитися".

На питання, чи дійсно він вважає заступника секретаря РНБО кращою за посаду голови СБУ, він відповів:

"Я перш за все військовослужбовець, і наказ верховного головнокомандуючого – це для мене наказ".

Дріжчаний додав, що його багаторічний досвід роботи в прокуратурі та СБУ може бути "синтезований, щоб можна було досягти результату".

 

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...