Тепер МАУП буде судитися з Ющенком, його прес-службою і ДУСею

Понеділок, 4 грудня 2006, 16:20

Міжрегіональна академія управління персоналом подала до суду на секретаріат і прес-службу президента за наклеп.

Про це йдеться в одному з повідомлень друкованого органу МАУП газети "Персонал Плюс".

Як сказано у публікації, відповідачами у справі будуть Державне управління справами — як юридична особа, до складу якого входять і секретаріат і прес-служба, та Віктор Ющенко — як фізична особа.

Причиною позову стала поява на офіційному сайті президента 16 листопада 2006 року "образливої, наклепницької, неправдивої інформації про факти нетерпимості до євреїв у МАУП".

Як сказано у повідомленні, сума позову "буде значною, враховуватиметься і особа, і організація, які поширили брехливу інформацію, а також ступінь шкоди, заподіяної діловій репутації МАУП".

"Жаль, що президент України стрімко втрачає не тільки рейтинг довіри серед українців, а й елементарну порядність і вдячність до справді української організації, яка не тільки прихистила його у важкі часи, а й першою стала на захист демократії і свободи від злочинного кучмізму", - пише газета.

"Те, що говорить МАУП, — це гірка правда, хоч подобається це кому чи ні, як і той факт, що Ющенко оточує себе не тільки не патріотами, а й особами, яких навіть важко назвати синами і дочками України. Оце і є справжній факт нетерпимості до українців, про що багато написано і що давно варто взяти до уваги нашому "українському президентові", - сказано у повідомленні.

Як відомо, орган МАУП газета "Персонал Плюс" раніше неодноразово розміщала антисемітські статті. Відомі українські громадські діячі звертали увагу влади на цей факт.

Раніше Господарський суд Києва відновив права 26 філіалів МАУП, ліцензії яких були анульовані Міністерством освіти і науки.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування