Черновецький "зачистив" уже третій ринок

Вівторок, 5 грудня 2006, 09:30

Мер Києва Леонід Черновецький своїм розпорядження звільнив Віктора Москаленка з посади директора комунального підприємства "Житній ринок".

За інформацією заступника голови КМДА Ірени Кільчицької, згідно з цим розпорядженням, Москаленка звільнено за грубі порушення трудових обов’язків у вигляді неповного перерахунку до бюджету міста Києва орендних платежів, відсутності достовірного бухгалтерського обліку, сплати податків та обов’язкових платежів, недостовірного відображення фінансових показників підприємства та інші порушення.

Управлінню кадрової роботи і нагород апарату виконавчого органу Київської міської ради доручено організувати проведення конкурсу на заміщення посади директора КП "Житній ринок", повідомляє УНІАН з посиланням на прес-службу КМДА.

На посаду директора Житнього ринку терміном на три місяці призначено Ірину Кравцову.

Відповідно до вимог ч.9 ст. 78 та ч. 12 ст.75 Господарського кодексу України, директору КП "Житній ринок" у місячний термін доручено провести документальну ревізію фінансово-господарської діяльності ринку.

Як відомо, у вересні влада Києва заявила, що має намір змінити керівництво Володимирського, Житнього та Бесарабського ринків столиці через численні виявлені порушення у роботі ринків.

У жовтні КМДА ввела на “Бесарабці" тимчасовий менеджмент та призначила свого в.о. директора ринку. За результатами перевірки Бесарабського ринку столиці порушено кримінальну справу проти екс-керівника ринку.

Також київська влада розірвала контракт з директором Володимирського ринку.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування