Спікер Грузії влаштувала українцям психотренінг

Вівторок, 5 грудня 2006, 10:31

Голова парламенту Грузії Ніно Бурджанадзе радить українцям не боятися будувати Україну без російської допомоги.

"Мене турбує одна річ, про яку хочеться сказати. Складається враження, що не всі люди в Україні розуміють значення власної держави", - цитує слова Бурджанадзе УНІАН.

"Хай пробачать мені мої дорогі українські брати і сестри, але я це говорю від душі, від серця, вболіваючи за те, що у вас відбувається", - додала голова парламенту Грузії.

Бурджандзе пригадала, як вона брала участь в одній з передач у прямому ефірі на українському телебаченні, а із залу і під час телефонних дзвінків прозвучала ідея, "що мовляв, як ми, українці, будуватимемо свою державу без Росії, як ми зможемо жити без російської допомоги".

У зв'язку з цим голова грузинського парламенту висловила переконання, що Україна може сама стати гідним членом європейської спільноти.

"Зрозумійте мене правильно, я не закликаю до припинення дружніх відносин з Росією. Навпаки, ви повинні мати добрі відносини з Росією, втім, як і ми. Але ви - велика країна", - зазначила Бурджанадзе.

"Чому ви не вірите у свої власні сили? Звичайно, йдеться не про всіх. Я звертаюся до тієї маленької частини, яка сумнівається в тому, що Україна може сама стати гідним членом європейської сім'ї", - підкреслила вона.

"І нехай є ще ті, хто не вірить в Україну, я вважаю - у вас велике майбутнє, і ви можете самостійно будувати країну своїми руками", - додала Бурджанадзе.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News