Мороз хоче жити з Росією по-старому

Вівторок, 5 грудня 2006, 10:39

Голова Верховної Ради Олександр Мороз виступає за продовження терміну дії Договору про співробітництво між Україною і Росією.

Про це він заявив у вівторок під час сьомого засідання Міжпарламентської комісії з питань співробітництва між ВРУ та Федеральними зборами Російської Федерації.

У зв’язку з цим, вважає Мороз, Міжпарламентська комісія має напрацювати свої пропозиції щодо продовження дії договору.

Реклама:

"Треба було б працювати таким чином, щоб не підводити риску дії 10-річного договору, а продовжувати дію цього договору", - сказав він.

При цьому голова ВР наголосив, що необхідно визначити, що Україна і Росія вже виконали в рамках цього договору і що в подальшому необхідно додатково зробити.

"Треба додатково визначитися, що необхідно передбачити в договорі, на які моменти необхідно звернути увагу", - сказав Мороз.

ВІДЕО ДНЯ

Він також зазначив, що в цьому напрямку робота міжпарламентської комісії "буде дуже корисною".

Крім того, Мороз висловив переконання, що Україна і Росія "налагоджують нормальні добрі відносини, розвивають їх надовго, назавжди, тому що нам разом вирішувати ті проблеми, які стоять перед нашими країнами".

У той же час Мороз наголосив, що останнім часом співробітництво між двома країнами стало "більш конкретним і відповідає інтересам двох держав".

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...