Тимошенко підготувала закон про опозицію спеціально для "Регіонів"?

Вівторок, 5 грудня 2006, 11:16

Один з лідерів фракції БЮТ Олександр Турчинов заявляє, що нормами нового закону про опозицію навесні буде користуватися вже не БЮТ, а Партія регіонів.

"Сьогодні в опозиції ми, а вже навесні нормами нового закону будуть користуватися депутати від фракції Партії регіонів", - цитує слова Турчинова прес-служба БЮТ.

Водночас депутат пояснив, що проект закону про опозицію був поданий не окремими політичними силами БЮТ, "Наша Україна", СПУ та Партією регіонів.

"Він був поданий спільно всією робочою групою парламенту з підготовки законопроектів і підписаний представниками фракцій БЮТ, "Нашої України", Партії регіонів та СПУ", - зазначив Турчинов.

Депутат повідомив, що "після багатоденних дискусій та виснажливих суперечок, робоча група взяла за основу пропозиції Юлії Тимошенко".

Турчинов заявив, що "не хотів би, щоб цей законопроект розглядали через призму інтересів якоїсь окремої політичної сили".

На його думку, цей закон вносить "системну цивілізованість" у стосунки між владою та опозицією.

Турчинов також сподівається, що цей законопроект буде підтриманий у першому читанні, "а під час другого читання його не вихолостять і не зведуть до формального недієвого закону".

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування