КАЛАШНІКОВУ НЕ ТЕРПИТЬСЯ ЗВІЛЬНИТИ ГРИЦЕНКА

Вівторок, 5 грудня 2006, 11:20

Низка депутатів антикризової коаліції ще раз зареєструвала у Верховній Раді свою постанову про звільнення міністра оборони Анатолія Гриценка.

Постановою пропонується звільнити міністра через те, що його керівництво "фактично позбавило оборону України найпотужнішої складової у підготовці до збройного захисту країни у випадку збройної агресії чи збройного конфлікту".

Міністра звинувачують у неефективному управлінні нерухомим майном і землями, стрімке зростання випадків загибелі військовослужбовців у мирний час, наявність позастатутних відносин та загальне зниження рівня мотивації щодо служби у Збройних Силах.

На думку депутатів, все це "впливає на погіршення іміджу держави у світі, та залежить від стану особистої громадянської відповідальності міністра оборони Гриценка, який, на жаль, не відповідає вимогам часу та потребам українського суспільства".

"Виходячи з наведеного, вважаємо, що подальше перебування міністра оборони Гриценка на посаді міністра оборони, як вищій керівній посаді оборонного відомства, завдасть значної шкоди національній безпеці та національним інтересам України", - йдеться в пояснювальній записці до постанови.

Вперше ця постанова зареєстрована цими авторами 30 листопада і внесена повторно 4 грудня.

Одним з авторів її значиться депутат Калашніков.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування