Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко написав ще одного листа Морозу

Вівторок, 5 грудня 2006, 11:35

Президент Віктор Ющенко надіслав листа до Верховної Ради, в якому просить доопрацювати проект закону про держбюджет на 2007 рік, врахувавши ряд його пропозицій.

Як повідомляє прес-служба президента, Ющенко відзначив конструктивну співпрацю з Кабінетом міністрів, комітетом Верховної Ради з питань бюджету, оскільки у проекті було враховано низку його суттєвих зауважень.

Однак, зазначає Ющенко, при доопрацюванні зазначеного проекту закону деякі принципові, надзвичайно важливі для широких верств населення позиції урядом не враховано.

Зокрема, йдеться про прогнозоване у 2007 році різке зменшення темпів росту реальних доходів населення порівняно з 2005 та 2006 роками; належне фінансування Збройних Сил; недопущення "ручного" управління у процесі виконання бюджету, а також запобігання уникненню сплати податку на додану вартість при імпорті товарів в Україну.

За словами Ющенка, врахування його пропозицій щодо цих питань дозволить вирішити "низку важливих для українського суспільства проблем, приведе до зростання добробуту громадян, підвищення прозорості державного управління і довіри до державної влади".

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...