Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тарасюк поки звільнений не до кінця

Вівторок, 5 грудня 2006, 11:48

Представник Партії регіонів Тарас Чорновіл заявляє, що процедура звільнення міністра закордонних справ Бориса Тарасюка ще не доведена до кінця.

"Сам факт процедури звільнення ще не доведений до кінця", - заявив Тарасюк в інтерв'ю журналістам у вівторок, повідомляє Ліга.

За його словами, ця процедура на сьогоднішній день затягується.

Депутат нагадав, що в п'ятницю Верховна Рада прийняла рішення про відставку Тарасюка з посади міністра закордонних справ. Відповідно до процедури, це рішення мало бути підписане спікером Верховної Ради Олександром Морозом, а після цього - передано в МЗС, де з ним ознайомиться відставлений міністр і міністерство.

Чорновіл вважає, що спікер ще в п'ятницю підписав це рішення, але факт його офіційної передачі затягується.

Зокрема, за словами Чорновола, це пов'язано з тим, що після п'ятниці були вихідні дні, а такі питання у вихідні не вирішуються.

Разом з тим, депутат підкреслив, що в регламенті також не виписана процедура передачі повноважень відправленого у відставку міністра закордонних справ виконуючому обов'язки до обрання нового міністра.

На думку Чорновола, ці повноваження мали бути передані першому заступнику міністра закордонних справ. Він підкреслив, що подібні проблеми будуть існувати до того моменту, поки в Україні не буде прийнятий Закон "Про Кабінет Міністрів".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування