"Регіони" готові підтримати нового Тарасюка?

Вівторок, 5 грудня 2006, 11:50

Член фракції Партії регіонів Тарас Чорновіл заявляє, що "регіонали" готові підтримати кожну з п'яти кандидатур на посаду міністра закордонних справ, що на сьогоднішній день обговорюються.

"Я в принципі знаю про декілька кандидатур, які серйозно обговорюються, і наскільки я знаю, ми готові їх підтримати", - сказав Чорновіл журналістам у вівторок.

За словами депутата, фракція Партії регіонів підтримає запропоновану президентом кандидатуру на посаду глави зовнішньополітичного відомства, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Чи буде це Чалий (заступник глави секретаріату президента) - найімовірніша кандидатура, яку я особисто підтримаю із задоволенням, чи буде це Роман Шпек - наш посол при Європейському Союзі, або ще хтось із п'яти можливих кандидатів", - сказав Чорновіл. При цьому він не назвав інші кандидатури.

На думку депутата, всі кандидатури, які обговорюються, - коректні. "Це люди, що продовжують стабільність нашої зовнішньої політики і при цьому є досить професійними дипломатами й організаторами", - зазначив він.

Як відомо, у п'ятницю, 1 грудня, парламент відправив у відставку міністра закордонних справ Бориса Тарасюка.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...