Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У "НАШІЙ УКРАЇНІ" З'ЯВИЛАСЯ "ЧУДОВА ШІСТКА"

Вівторок, 5 грудня 2006, 12:24

Регіональні осередки партії "Наша Україна" визначили шість кандидатів на голову Ради партії, серед яких Роман Безсмертний, Петро Порошенко, Юрій Єхануров, Ігор Юхновський, Петро Олійник та Павло Жебрівський.

Водночас регіональні осередки Чернігівської, Харківської та Львівської областей просять президента назвати свою кандидатуру на посаду голови ради партії, повідомляє прес-служба "Нашої України".

Запорізька облорганізація "Нашої України" відмовилася проводити рейтингове голосування по кандидатурах на посаду голови Ради партії, запропонувавши як кандидатів Безсмертного, Порошенка та Єханурова.

За словами голови запорізької "Нашої України" Юрія Артеменка, "долю голови вирішуватимуть делегати від області під час засідання ради партії".

У свою чергу Вінницька обласна організація ще до з'їзду визначилася з кандидатурою на посаду голови ради. Ним став Порошенко.

Прес-служба "Нашої України" нагадує, що два тижні тому Єхануров сказав: "Я не збираюся очолювати раду партії, а до складу президії обов'язково має увійти Роман Безсмертний, аби забезпечити спадкоємність у партії, а також голова статутного комітету Борис Беспалий".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...