Черновецький розповів Ющенку про ялинку

Вівторок, 5 грудня 2006, 14:40

У вівторок президент Віктор Ющенко провів годинну зустріч з мером Києва Леонідом Черновецьким, на якій обговорювалися питання підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги.

"У мене сьогодні була годинна зустріч з президентом України Віктором Ющенком, проведена за моєю ініціативою", - сказав на прес-конференції Черновецький.

За його словами, було заплановано зустріч на п’ятнадцять хвилин, але вона затяглася на годину.

Крім Ющенка і Черновецького були присутні також заступник мера Олесь Довгий та один із помічників президента.

"Президент в присутності мого заступника і одного зі своїх помічників підтримав мене в моїх починаннях щодо турботи про киян. Я отримав позитивну оцінку своїм діям", - зазначив Черновецький.

Крім цін на комунальні тарифи, за словами Черновецького, на зустрічі обговорювалося будівництво нового олімпійського стадіону, затвердження меж паркової зони, а також "деякі фрагментарні речі".

Зокрема, обговорювалося встановлення новорічної ялинки в центрі Києва. "Ялинку буде встановлено раніше, ніж зазвичай. Вона буде ще гарнішою і простоїть 45 днів", - зазначив він.

"Це не дрібниці, президента дуже цікавить це питання, і він підтримує мою команду", - додав він.

Також за словами Черновецького, на зустрічі йшлося про будівництво льодового палацу, відкриття низки музеїв, розгляд на найближчій сесії питання щодо розташування національного інституту національної пам’яті, а також спорудження меморіалу жертвам голодомору.

"Зустріч пройшла, нібито у нас є повне порозуміння про те, що треба робити в Києві. Вона була дуже доброзичливою і одночасно відповідальною, оскільки ми говорили однією мовою", - додав він.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...