Черновецький "труситиме" Омельченка, бо той "косить під дурника"

Вівторок, 5 грудня 2006, 15:30

Київський мер Леонід Черновецький заявляє, що міська адміністрація не вживатиме заходів проти киян, які не збираються платити згідно завищених тарифів.

"Жодних репресій від мене ніхто не дочекається. Я не дам нікого виселити з квартири. З кожним киянином ми будемо говорити по душах", - зазначив Черновецький на прес-конференції у вівторок.

За його словами, для людей з низьким рівнем доходу існуватиме система субсидій, на оформлення яких Київрада скоротила кількість необхідних документів.

Також, за словами Черновецького, протягом наступних трьох місяців субсидії нараховуватимуться автоматично, навіть без наявності необхідних документів.

Черновецький зазначив, що субсидії можуть отримати і люди, які не підпадають під відповідну категорію, але "мають важке матеріальне становище".

Крім того мер нагадав про своє розпорядження щодо зниження тарифів на 100% для 2050 "хрущовок" та 107 будинків барачного типу, "хоча вони обходяться київській казні більше ніж нові будинки".

Водночас Черновецький наполягає, що мешканці нових будинків платитимуть за підвищеними тарифами. "А мільйонери і мільярдери будуть платити по нових тарифах", зазначив він.

На питання, що він робитиме, якщо не будуть, відповів: "Вони матимуть справу зі мною і моєю командою, вони бажають заплатити і навіть мріють про це".

Єдиним, до кого можуть бути вжиті відповідні заходи в разі несплати, Черновецький називає екс-мера столиці Олександра Омельченка, "який розповсюджує брехню по проплачених ефірах телеканалів ".

"Він живе набагато краще від інших, просто косить під дурника", - зазначив він.

За словами Черновецького, БЮТ також "використовує трибуну ВР для того, щоб за вказівкою свого лідера розповідати гидоту, якої не існує в природі".

"Колись цьому буде дана оцінка – це нечесно", - додав він і поскаржився журналістам на відсутність в українському законодавстві статті щодо відповідальності за наклепи, зазначивши, що говорив з президентом з цього приводу.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування