Сапсай згадав, як їв з Ющенком капусняк

Середа, 6 грудня 2006, 09:36

В. о. губернатора Сумщини Володимир Сапсай заявляє, що глава секретаріату Віктор Балога не давав йому вказівки не пускати екс-губернатора Ніну Гаркаву в будинок після її звільнення.

Про це Сапсай сказав в інтерв'ю газеті "Дело", опублікованому в середу.

"Такого дзвінка або вказівки не було і не могло бути. Облдержадміністрацію охороняє державна служба охорони. Напевно, у них є якісь питання з приводу пропусків, тому її і не пускають", - заявив Сапсай.

"Вони керуються тими інструкціями, що дає їм їхній керівник, я туди не втручаюся", - додав він.

Сапсай також спростував заяви Гаркавої про те, що аграрний сектор, за який він відповідав, будучи її заступником, був найслабшим.

"Я б не сказав, що на Сумщині погане становище. За два роки є і позитиви, і негативи", - сказав він і додав, що удалося повернути довіру людей до влади.

Відповідаючи на питання, коли він познайомився з президентом Віктором Ющенком, Сапсай розповів:

"Назвати певний день знайомства навряд можливо. Ми ж з одного села, тим більше жили на одній вулиці неподалік, ходили в одну школу. У нас семирічна різниця у віці, тому тісно ми не спілкувалися", - сказав він.

Сапсай також відзначив, що Ющенко "постійно приїжджав у село".

"Будучи на керівних посадах, ми зустрічалися, обговорювали проблеми села, він допомагав", - поділився він.

Відповідаючи на питання, чи були ці зустрічі теплими, Сапсай відповів:

"Так, це як у родині. Разом збиралося багато людей, і за капусняком, який варила його мама і який він дуже любив, обговорювалися багато питань. Шкода, що зараз у Віктора Андрійовича мало часу, щоб влаштовувати такі зустрічі часто, як це було в часи, коли він не був президентом".

Сапсай також заявив, що не має родинних зв'язків із президентом.

За словами Сапсая, він бачився з Ющенко востаннє "на Покрову 14 жовтня, коли президент відкривав в області музей Калнишевського".

Українська правда

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування