Черновецький виведе на мітинг двірників і сантехніків, ощасливлених новими тарифами?

Середа, 6 грудня 2006, 13:16

Мер столиці Леонід Черновецький розпорядився, щоб глави райадміністрацій Києва організували 7 грудня о 9.30 під стінами Київради мітинг на підтримку підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги.

Про це заявляють члени фракцій БЮТ, "Нашої України" та Блоку Кличка у Київраді.

За їхніми словами, згідно з розпорядженням Черновецького, керівник кожного з районів Києва повинен забезпечити явку на мітинг не менше 1000 прихильників підвищення тарифів.

За даними "Демократичного Києва", чиновники знаходять таких прихильників найчастіше серед двірників, сантехніків та працівників ЖЕКів.

"Якщо глави райдержадміністрацій слухняно виконають вказівку мера щодо чисельності "прихильників", то завтра Київ нікому буде прибирати, оскільки мобілізацію учасників мітингу в підтримку Леоніда Черновецького оголошено на 7.30 ранку", - йдеться у заяві.

Представники опозиційних фракцій також зазначають, що Київміськдержадміністрація звернулася до Шевченківського суду Києва з позовом до організаторів мітингу, який 7 грудня мають намір організувати вони.

За даними "Демократичного Києва", позов містить умову обмеження їхнього права на проведення масових заходів, зокрема заборону встановлення наметів біля приміщення КМДА та використання гучномовців.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування