Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Богатирьова вже вирішила, що КС не має права оцінювати Конституцію

Середа, 6 грудня 2006, 14:27

Конституційний Суд не може давати оцінки конституційності Конституції, заявляє лідер фракції Партії регіонів Раїса Богатирьова.

"Конституційний Суд не може давати оцінки про конституційність самої Конституції. Знаєте, не можна бути святіше за Папу Римського. Учора тій же, до речі, опозиції не подобався єдиноправитель країни Леонід Кучма, а сьогодні вони усі хочуть стати Кучмою", – сказала Богатирьова в інтерв'ю РИА "Новости".

Депутат вважає, що зусилля опозиції, спрямовані на скасування конституційної реформи, є спробою повернутися до диктатури.

"Тільки узурпатори і темні сили борються проти майбутнього! Як можна говорити одною частиною обличчя про Європейський план для України, а іншою – відверто повертати диктатуру, такий собі партійно-політичний феодалізм або, якщо модно висловитися, середньовічний сеньйорат", - сказала вона, повідомляє УНІАН.

"Опозиційні сили реально, якщо вони не змовляться з Конституційним Судом, юридично ніяк не можуть обвалити конституційну реформу. Її вже немає. Є Конституція", – додала Богатирьова.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування