Луценко поки не створює партію з Кличком, Стецьківим і Катеринчуком

Середа, 6 грудня 2006, 16:40

Юрій Луценко, Тарас Стецьків, Віталій Кличко і Микола Катеринчук не планують створення нового політичного проекту або політичної партії.

Про це повідомив радник президента Тарас Стецьків, коментуючи публікацію в газеті "Комерсант-Україна" про їхню зустріч, в ході якої обговорювалося створення нового громадсько-політичного об`єднання.

"Про нашу зустріч стало відомо тільки тому, що там випадково опинився кореспондент "Комерсанту". Але таких зустрічей було вже близько десяти", - зазначив він.

"Зустрічаються різні люди, які мають високий політичний рейтинг, і обговорюють, які цінності можуть об`єднати українське суспільство і яка їхня роль в цьому процесі. Ми відповідально до цього ставимося", - додав Стецьків.

За його словами, "ніхто не збирається створювати новий політичний проект або нову політичну партію".

"Ми обговорюємо те, що відбувається в Україні, і нас хвилює те, що хвилює простих людей. Українська громадськість стривожена реваншем, який здійснює антикризова коаліція на всіх фронтах", - додав він.

Стецьків не став прогнозувати, хто очолить партію "Народний Союз Наша Україна".

"Я не є членом НСНУ. Там серйозна внутрішня криза і, дай Бог, щоб її змогли подолати", - сказав Стецьків.

Одночасно, прес-секретар члена фракції "Наша Україна" Катеринчука Сергій Бібік повідомив, що "Катеринчук утримується від коментарів з цього приводу".

УНІАН

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування