Обстріл мерії влаштував п'яний помічник нардепа?

Четвер, 7 грудня 2006, 10:58

По будівлі Харківської мерії в середу стріляв помічник народного депутата.

Згідно з інформацією "МедіаПорту", чоловік, що стріляв - помічник народного депутата-харків'янина Василя Потапова. Однак у міліції ім'я і прізвище стріляючого поки не називають.

Зараз у правоохоронців є підозра, що той, хто стріляв, був п'яний: перед тим, як відвезти його в Дзержинський райвідділ, у чоловіка взяли аналіз крові на предмет алкогольного сп'яніння.

Поки правоохоронці не знайшли потерпілого в результаті інциденту.

За версією співробітників ДАІ, які були очевидцями обстрілу, до будинку мерії він приїхав в одній машині з помічником нардепа.

Коли потерпілий вийшов з іномарки, депутатський помічник вистрілив йому вслід. Чоловік встиг зайти в мерію. У міліції, що розслідує інцидент, інша версія.

Начальник Дзержинського райвідділу міліції Микола Фоменко заявив, що "є рапорт співробітників ДАІ про те, що біля міськвиконкому стояла машина, і чоловік, що вийшов з цієї машини, вистрілив убік, гільза виявлена".

"Куди він стріляв – незрозуміло. Чоловік те, що стріляв, заперечує. І заявника, про те, що в когось потрапили, немає. Такого громадянина у нас немає", - додав він.

Чергові міліціонери мерії стверджують, що свідками інциденту не були. За їхніми словами, усе відбулося у так званій "мертвій зоні", що не проглядається камерами відеоспостереження.

У свою чергу державтоінспектори розповіли, що усе сталося одразу перед центральним входом до будівлі.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування