БЮТ ОБІЦЯЄ ВИГНАТИ І ПОСАДИТИ ЧЕРНОВЕЦЬКОГО

Четвер, 7 грудня 2006, 17:11

Блок Юлії Тимошенко обіцяє притягнути до відповідальності організаторів "побоїща" у Київраді у четвер.

"БЮТ обурений бандитським шабашем, організованим Леонідом Черновецьким, і заявляє, що за кожен сьогоднішній незаконний крок, за кожну дію і кожен подих мера і його поплічників, які призвели до брутального знущання над депутатами, доведеться відповідати перед законом і мешканцями Києва", - сказано у заяві БЮТ.

БЮТівці стверджують, що бійка у Київраді, в результаті якої декілька депутатів від Блоку потрапили до лікарні, була організована за прямої вказівки мера Києва Леоніда Черновецького.

"Більше десяти "вишибал”, які незаконно перебували у сесійній залі, застосували фізичну силу проти депутатів опозиційних фракцій. У результаті організованого Черновецьким побоїща деякі депутати потрапили у лікарню з серйозними травмами. Все це відбувалося у прямому ефірі, на очах мільйонів киян і всієї України", - сказано у заяві.

"Саме з кулаками, образами, аморальними випадами і ярликами Черновецький захищає інтереси свого приватного бізнесу, який ненаситно і безупинно пожирає столичне комунальне господарство", - додають депутати.

Вони також заявляють, що за результатами "провокації Черновецького" у Київраді розпочала працювати група юристів БЮТ, які збирають "матеріали і свідчення для того, щоб передати їх слідчим органам, домогтися відкриття кримінальної справи та притягнути Черновецького до кримінальної відповідальності за фізичне насильство та завдання шкоди здоров‘ю людей".

"Усі ті, хто досі сприймав Леоніда Черновецького як дурника, який у результаті фатального непорозуміння потрапив у владу, переконалися, що на посаді мера перебуває абсолютно неадекватна особа, яка несе загрозу для життя нормальних людей", - сказано у заяві.

БЮТ також заявляє, що "рішуче домагатиметься того, щоб Черновецький у якнайкоротший термін був з ганьбою вигнаний з посади мера, і разом зі своєю бандою поніс покарання згідно з законодавством" за події у Київраді і за "всі злочини проти киян".

Як відомо, в результаті однієї з бійок у Київраді депутат від БЮТ Віктор Наумка був шпиталізований з діагнозом "струс мозку".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування