"Чутки про смерть" "Нашої України" перебільшені

П'ятниця, 8 грудня 2006, 11:34

Рішення про обрання Віктора Балоги головою ради партії "Народний Союз "Наша Україна" не призведе до розколу.

Таку думку висловив член президії партії "Наша Україна" Юрій Ключковський, повідомляє УНІАН.

"Я не бачу підстав говорити про розкол", - сказав він, зазначивши, що не виключає, що "дехто може вийти з партії". "Але я надіюся, що таких партійців буде небагато", - наголосив Ключковський і додав, що натомість в партію можуть прийти нові люди.

Як приклад, депутат навів реакцію Олександра Третьякова на рішення щодо обрання Балоги головою ради партії. Він нагадав, що той не погодився з цим рішенням, але з партії не вийшов.

Ключковський висловив сподівання, що рішення ради партії про обрання Балоги головою ради "буде сприйнято нормально" на місцях в партійних організаціях.

Він зазначив, що на сьогодні у статуті партії не передбачена можливість обрання голови ради партії на з'їзді прямим голосуванням, тому почесний голова партії "Наша Україна", президент Віктор Ющенко запропонував десь через 3 місяці провести з'їзд, де внести зміни до статуту партії і обрати на з'їзді голову ради.

Ключковський зазначив, що кількаразове голосування за призначення Балоги у четвер – "це свідчення демократії в партії".

"Те, що це рішення пройшло непросто, означає, що процеси непрості в партії і що вони не зводяться до конкретних прізвищ", - підкреслив він.

При цьому депутат зауважив, що пропозиція почесного голови партії Ющенка щодо кандидатури Балоги була для багатьох членів партії новиною.

Водночас він нагадав, що перед з'їздом, який відбувся нещодавно, кілька обласних організацій пропонували кандидатуру Балоги на посаду голови ради партії.

На питання, чи це обрання зміцнить партію, чи стане "кінцем партії" Ключковський зазначив, що хотів би повторити слова Марка Твена, що "чутки про нашу смерть значно перебільшені".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...