Герман стверджує, що Янукович знайшов у США друга

П'ятниця, 8 грудня 2006, 11:54

Народний депутат Ганна Герман задоволена результатами візиту прем'єра в США.

"В оточенні прем'єр-міністра Віктора Януковича задоволені підсумками його візиту в США, що завершився 7 грудня", - сказала вона, повідомляє сайт Партії регіонів.

Крім того, відзначила Герман, "тепер Віктору Ющенку буде набагато важче переконати американців підтримати дії проти уряду і правлячої коаліції (наприклад, скасування політреформи або достроковий розпуск парламенту), і Вашингтон відмовиться від ставки тільки на одного Віктора".

"Американці на зустрічі постійно підкреслювали те, що процес політреформи в Україні - це внутрішня її справа, - поділилася народний депутат, - Вони дали зрозуміти, що ніяк не збираються впливати на цей процес".

За словами радника, американці також заявляли, що Віктор Янукович – "демократично обраний прем'єр, який одержав свою посаду в результаті чесних і демократичних виборів у парламент".

"Характерно, що під час зустрічі із сенатором Лугаром той називав прем'єр-міністра своїм другом і "напророчив" йому довге перебування на прем'єрській посаді", - заявила Герман.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...