Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Черновецький дасть святкувати Новий рік тільки три години

П'ятниця, 8 грудня 2006, 13:08

Київська міська державна адміністрація вирішила організувати святкування Нового року на Майдані Незалежности в Києві в ніч з 31 грудня на 1 січня з 22:00 до 1:00.

Про це повідомив начальник Головного управління внутрішньої політики Віктор Гончарук на засіданні колегії Київміськадміністрації.

Він заявив, що на святкування Нового року буде витрачене близько 1 млн. гривень за рахунок спонсорів, якими, за попередніми даними, хочуть виступити компанії Coca Cola, Life і "Хортиця".

"За рахунок залучених коштів вдалося сформувати дуже пристойну концертну і розважальну програми", - сказав Гончарук.

Зокрема, за його словами, у новорічну ніч на Майдані Незалежності будуть виступати народні ансамблі "Червона калина" і "Козацькі забави", а також гурти "Мандри", "Тартак", "Скрябін", "ТНМК", Boney M, а також українські виконавці.

Гончарук також повідомив, що новорічний феєрверк протриває близько 5 хвилин.

При цьому він не зміг спрогнозувати, скільки киян будуть брати участь у святкуванні Нового року на Майдані, однак підкреслив, що плануються поздоровлення керівництва держави і міста.

Крім того, начальник Головного управління культури і мистецтв Світлана Зоріна повідомила журналістам, що на установку новорічної ялинки, її прикрас, а також свято запалювання ялинки, заплановане на 23 грудня, буде витрачено 945 тис. гривень.

За словами Зоріної, для прикраси ялинки закуплені нові світлотехнічні пристрої й устаткування, за рахунок чого буде забезпечено таке висвітлення ялинки, що створить ефект її обертання.

Зоріна також сказала, що за рахунок нової верхівки ялинки, що буде випромінювати яскраві світлові промені, висота ялинки буде складати 35 метрів.

За словами Зоріної, для прикрашання ялинки вже закуплені іграшки 18 нових видів, серед яких - рожеві свинки.

Вона також повідомила, що під час свята запалювання ялинки також планується проведення концерту і виступ керівництва країни і міста.

Українські новини

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...