Регіонали вирішили, що Ющенко робить з "Нашої України" "щось людське"

П'ятниця, 8 грудня 2006, 13:51

Обрання керівника секретаріату президента Віктора Балоги головою Ради партії Народний Союз "Наша Україна" є свідченням посилення патронату Віктора Ющенка над цією політичною силою.

Про це сказав член фракції Партії регіонів Тарас Чорновіл.

Він вважає, що керівництво Балоги затягнеться набагато довше, ніж на три місяці. Все це є "сигналом з боку президента Віктора Ющенка, що він не хоче списувати цю партію повністю з політичної арени, а хоче з неї щось людське зробити, щоб в подальшому на неї опиратися".

За його словами, на сьогодні для Ющенка було серйозною проблемою те, що партія "Наша Україна" та однойменний блок були "вже практично некеровані і там пішли хаотичні процеси".

Чорновіл припускає, що Ющенко "руками дуже прагматичного і жорсткого політика Віктора Балоги зможе навести порядок в партії і повернути її до реалій сьогоднішнього дня, щоб нормально працювати могли, а не гралися в дитячій пісочниці".

Чорновіл вважає, що таке кадрове рішення в "Нашій Україні" може бути позитивом і для всього політикуму, в тому числі для Партії регіонів, оскільки в разі, коли від партії "будуть іти політично неадекватні заяви, то можна буде ставити питання про це не якійсь ефемерній партії НСНУ, де не відомо хто керує і з ким спілкуватися, а особисто президенту Ющенку".

Як відомо, 7 грудня, за участі Ющенка відбулося засідання Ради НСНУ. На засіданні голова секретаріату президента Балога був обраний головою Ради, головою виконкому партії – Роман Безсмертний.

Також Рада НСНУ обрала президію у складі 14 осіб.

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування