Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ківалов уже готовий повернутись до ЦВК

Понеділок, 1 січня 2007, 16:20

Народний депутат, член фракції Партії регіонів Сергій Ківалов повернеться на роботу голови Центрвиборчкому, якщо фракція наполягатиме на цьому.

"У мене немає жодного бажання повертатися на роботу в Центвиборчком. Однак хочу зазначити, що час політиків-одинаків закінчився, і, якщо фракція наполягатиме, то, найімовірніше, доведеться підкоритися більшості", - сказав він в інтерв’ю Українським новинам.

"Тим більше, що з 14 членів Центвиборчкому нинішнього складу 11 працювали у попередньому, тобто під моїм керівництвом", - додав Ківалов.

Він уточнив, що 8 грудня 2004 року Верховна Рада попереднього скликання прийняла неправомірну постанову про розпуск ЦВК, оскільки не мала права робити цього без відповідного подання президента.

"Не у кращий спосіб вчинив тоді й суд, який опинився під прямим тиском з боку парламенту. А це вже саме по собі підпадає під відповідні статті Кримінального кодексу", - підкреслив Ківалов.

Депутати Ради Іван Вернидубов, Василь Хара та Юрій Воропаєв пропонують парламенту скасувати постанову Ради від 8 грудня 2004 року про дострокове припинення повноважень членів ЦВК, оскільки воно, на їхню думку, суперечить Конституції й закону про ЦВК.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування