Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Черновецького насварили за дискредитацію Януковича

Субота, 6 січня 2007, 21:07

Віце-прем'єр Дмитро Табачник вважає, що дії Київської міськдержадміністрації щодо процедури видачі громадянам житлово-комунальних субсидій недопустимі і дискредитують роботу уряду.

Про це він заявив у суботу під час селекторної наради з питань нарахування субсидій і своєчасної виплати пенсій.

За словами Табачника, Київська міськдержадміністрація опублікувала в газеті "Сегодня" від 22 грудня відкритий лист, в якому допущено серйозні помилки.

"Зокрема, в ньому стверджується необхідність надання громадянами додаткових довідок, які підтверджують оплату житлово-комунальних послуг за попередній період, а також довідки про задеклароване майно і заборгованість з оплати послуг. Крім того, в статті вказується, що оформлення субсидій проводиться протягом трьох, а не двох місяців, як це ухвалив уряд", - сказав Табачник.

Віце-прем`єр підкреслив, що такі вимоги суперечать уже ухваленим рішенням уряду. "Вважаю, що це є неприпустимим і дискредитує роботу, яка була направлена на спрощення процедури оформлення субсидій", - додав він.

Табачник доручив КМДА "терміново розмістити в ЗМІ інформацію про спрощений порядок оформлення житлово-комунальних субсидій, який затверджений постановою Кабінету міністрів". З аналогічним проханням віце-прем`єр також звернувся до голів обласних, районних і міських держадміністрацій.

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування