Головою "Інтера" стала права рука померлого

Вівторок, 9 січня 2007, 11:30

Головою правління телеканалу "Інтер" призначено Сергія Созановського.

Про це у вівторок повідомляє УНІАН із посиланням на бюлетень "Цінні папери України".

За їх інформацією, зміни у персональному складі правління АТЗТ "Українська Незалежна ТВ-корпорація" (телеканал "Інтер") вступають в силу з 10 січня.

За рішенням засідання спостережної ради товариства від 29 грудня 2006 року Сергія Старицького звільнено з посади голови правління. Також звільнено членів правління Ярослава Порохняка, Леоніда Мазора та Олега Павленка.

Членами правління з 10 січня стануть Ганна Безлюдна та Володимир Грановський. Згідно з оприлюдненою інформацією, вищеназвані особи не мають своєї частки в статутному капіталі корпорації.

Созановський є співвласником адвокатської контори "Коннов і Созановський", яка вела справи померлого Ігоря Плужникова, колишнього співвласника каналу, чию частку викупив Валерій Хорошковський.

Коли "Інтер" належав Плужникову, Созановський був правою рукою останнього, зокрема, й у вирішенні справ щодо розвитку каналу, пише Телекритика.

За їх інформацією, Созановський, будучи заступником голови правління АТЗТ, дуже добре знав ситуацію на каналі.

Окрім юридичної практики, Созановський останнім часом працював у сфері телевізійного продакшну і, повідомляє "Телекритика", залишився близьким до вдови Плужникова Світлани, що володіє 10% акцій каналу.

Світлана Плужникова у вересні 2005 року також увійшла до складу правління "Інтера". Адвокатська контора "Коннов і Созановський" залишилася партнером "Інтера".

Як відомо, 11 грудня з посади голови спостережної ради телеканалу було звільнено Валерія Хорошковського.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування