Бродський пропонує Тимошенко вступати до Троцького

Вівторок, 9 січня 2007, 12:06

Депутат Київради Михайло Бродський закликає лідера БЮТ Юлію Тимошенко не голосувати за подолання президентського вето на закон про внесення змін до земельного кодексу про заборону продажу сільськогосподарських земель.

"Урядові речники нині твердять, що для скасування мораторію на продаж земель сільськогосподарського призначення потрібно розробити пакет законопроектів", - нагадав Бродський.

"Але ніщо не заважало розробити необхідні закони до 1 січня, як це було передбачено Земельним кодексом", - додав він.

На думку депутата, "необхідні проекти законів для створення цивілізованого ринку землі можна підготувати і зараз для цього не потрібно відновлювати мораторій на невизначений час", повідомляє прес-служба Бродського.

Він звернувся "персонально до Юлії Тимошенко з проханням не йти на поводу у Богдана Губського, у якого є персональний комерційний інтерес у збереженні "земельного" мораторію".

"Причетність Губського до тіньових схем незабаром стане секретом Полішинеля, і вам, шановна Юліє Володимирівно, буде дуже важко пояснити своїм виборцям, чому очолювана вами політична сила виступила проти інтересів своїх виборців", - заявив Бродський.

"Різкий крен блоку вліво ще не дозволяє його лідерам відмовлятися від передвиборчих обіцянок", - додав він.

Бродський вважає намір БЮТ голосувати за продовження мораторію на купівлю-продаж землі "лівим популізмом такого масштабу, що БЮТ може претендувати на членство не лише в Соцінтерні".

"З таким ставленням до приватної власності можна вступати хоч в троцькістській IV Інтернаціонал", - додає депутат.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування