Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко "зв'язалася" з коаліцією через принциповість

Вівторок, 9 січня 2007, 16:51

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко заявляє, що члени фракції БЮТ голосували за подолання вето президента на закон про мораторій на продаж землі, щоб створити законодавчу базу для створення цивілізованого ринку землі.

Про це вона сказала журналістам у Верховній Раді, повідомляє УНІАН.

Зокрема, Тимошенко зазначила, що фракція БЮТ голосувала "за", щоб створити можливість для ухвалення всіх нормативних актів для створення реального ринку землі в Україні і "не дати обібрати селян".

Лідер БЮТ додала, що сьогодні на тіньовому ринку земельні паї продаються у тисячі разів дешевше за їхню реальну вартість.

На запитання, як вона оцінює те, що сьогоднішня позиція БЮТ з цього питання збіглася з позицією антикризової коаліції і чи не є це співпрацею з коаліцією, Тимошенко сказала, що "це справжнє марення".

Вона додала, що часто у Верховній Раді з принципових питань голосування відбувається не за принципом коаліційності.

Як відомо, у вівторок Верховна Рада подолала вето президента на закон про внесення змін до земельного кодексу щодо заборони продажу земель сільськогосподарського призначення.

За відповідне рішення проголосували 367 із 438 народних депутатів, зареєстрованих у залі. Серед них 120 членів фракції БЮТ.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування