До Катеринчука прийшли Луценко та дружина

Четвер, 1 лютого 2007, 10:17

Народна платформа "Європейський рух для України" розпочинає збір підписів на підтримку стратегічного курсу України до вступу України у Європейський Союз.

Про це під час свого виступу на форумі організації заявив ініціатор її створення, депутат Микола Катеринчук.

"Треба щоб збір підписів почався по всій Україні і кожен громадянин України мав можливість відповісти, чи хоче він поставити підпис під рухом України до європейських стандартів та цінностей, чи ні?", - наголосив він.

Окрім того, Катеринчук закликав виробити єдиний порядок денний та єдиний стратегічний план дій для цієї демократичної опозиції, оскільки "вона не може йти різновекторно".

На переконання депутата, опозиція може об’єднатися саме на базі його руху, який має стати своєрідною "площадкою для об’єднання".

"Мова не йде про приєднання до Катеринчука, і люди, які сьогодні прийшли і сидять у цій залі, вони не прийшли до Катеринчука. Вони прийшли для реалізації амбітної ідеї – це побудова європейської демократичної України", - відзначив сам Катеринчук.

У форумі руху "Європейська Україна" серед інших беруть участь екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко, депутат від "Нашої України" Руслан Князевич, депутати минулих скликань парламенту Володимир Лановий, Валерій Лебедівський, а також один із керівників "Пори" Євген Золотарьов.

Також у залі можна було побачити дружину Катеринчука Анастасію.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...