Щоб узаконити Януковича, йому влаштовують одобрямс на місцях

Четвер, 1 лютого 2007, 15:01

Ужгородська міська рада та її виконавчий комітет підтримують намагання Верховної Ради і Кабінету міністрів демократизувати процеси у сфері державного управління

Таке повідомлення поширила у четвер прес-служба Кабміну.

"Необхідність формування і ефективного функціонування на демократичних засадах нової системи органів державної влади на чолі з Кабінетом міністрів є найважливішою проблемою на сучасному етапі державотворення в Україні", - йдеться у заяві міського голови Ужгороду Сергія Ратушняка.

"Особливо суттєве значення для становлення дійсно демократичної ефективної системи управління має прийняття Верховною Радою закону про Кабінет міністрів", - додав він.

"Ужгородська міська рада та її виконавчий комітет підтримують намагання Верховної Ради України і Кабінету міністрів демократизувати процеси у сфері державного управління, що приведуть до становлення парламентсько-президентського правління в нашій країні", - підкреслив мер Ужгороду.

Слід нагадати, що в часи президентства Кучми і прем’єрства Віктора Януковича була поширена радянська практика підтримки підкріплення рішень лідерів держави заявами місцевих органів влади та колективами.

Сергій Ратушняк відомий тим, що в парламенті минулого скликання встановив рекорд за кількістю міжфракційних переходів.

Як відомо, в п’ятницю в "Голосі України" і "Урядовий кур’єр" буде опубліковано закон про Кабмін, після чого він набере чинності. У секретаріаті президента такий крок вважають незаконним.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування