Кириленку ввижаються часи Помаранчевої революції

Четвер, 1 лютого 2007, 15:39

Лідер фракції "Наша Україна" В'ячеслав Кириленко вважає, що опублікування закону про Кабінет міністрів в офіційних виданнях свідчить про намір антикризової коаліції узурпувати владу.

"Оприлюднення у "Голосі України" та "Урядовому кур'єрі" закону про Кабінет міністрів незаконне і призведе до поглиблення правового хаосу та протистояння влади", - цитує слова Кириленка прес-служба "Нашої України".

Він наголосив, що закон про Кабмін не підписаний президентом, тому не має правової ваги: "Глава держави вніс свої пропозиції до ветованого закону про Кабінет міністрів, які мали б бути розглянуті на засіданні профільного комітету".

"Однак навіть не дочекавшись 6 лютого - відкриття нової сесії Верховної Ради – "антикризовики" вирішили оприлюднити цей закон", - додав депутат.

"Особи, які дали вказівку надрукувати не підписаний президентом закон, свідомо йшли на порушення Конституції та законодавства", - заявив Кириленко.

"Це безпрецедентне для України явище, яке ще раз засвідчує, що справжнім наміром так званої антикризової коаліції та уряду Януковича є повна узурпація влади", - додав він.

"Оприлюднення закону про Кабмін нагадує мені події 2004 року, коли офіційні видання мали надрукувати рішення Центрвиборчкому про сфальсифіковані результати другого туру президентських виборів. Нині за участю "регіоналів" історія знову ж повторюється", - зазначив депутат.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування