Табачник обурився, що сайту Верховної Ради вірять менше, ніж сайту Ющенка

Четвер, 1 лютого 2007, 16:38

Віце-прем’єр Дмитро Табачник застерігає політиків і представників ЗМІ від зневажливого ставлення до оприлюднення закону про Кабмін на офіційному сайті Верховної Ради.

"Конституція України ст.94, ч. 5 чітко передбачає процедуру двоетапного введення закону в дію. У разі якщо президент не підписав закон, він невідкладно офіційно оприлюднюється головою Верховної Ради і опубліковується за його підписом", - йдеться у повідомленні прес-служби Табачника.

Віце-прем’єр також зазначає, що його дивує "вибірковість у позиції ЗМІ" щодо закону про Кабмін.

"Коли інформація з‘являється на офіційному веб–сайті президента України – ми її сприймаємо, як данину. Ще не так давно представники секретаріату президента, посилаючись на свій веб–портал, робили заяви для преси. Сьогодні ці самі люди розповідають про те, що офіційний портал Верховної Ради не є джерелом інформації" ,– зазначив Табачник.

Він також наголосив, що веб-сайт президента, Верховної Ради, Кабінету міністрів є однаково офіційними.

Як відомо, раніше закон про Кабмін, на який президент повторно наклав вето, було оприлюднено на офіційному сайті Верховної Ради.

Водночас відповідно до частини п´ятої статті 94 Конституції, закон "Про Кабінет міністрів" набере чинності з дня його опублікування у встановленому порядку.

Публікація передбачає появу документу в офіційних виданнях, серед яких "Голос України", "Урядовий кур'єр" та "Відомості Верховної Ради".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування