Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У "Нашій Україні" хочуть узаконити Універсал-2

П'ятниця, 2 лютого 2007, 11:54

Лідер фракції “Наша Україна” В’ячеслав Кириленко вважає, що результати другого загальнонаціонального круглого столу повинні мати силу закону.

“Якщо повертатися до теми круглого столу, необхідно мати впевненість у тому, що результати цього заходу обов’язково матимуть юридичні наслідки”, - сказав Кириленко в інтерв’ю газеті "День", повідомляє прес-служба "Нашої України".

На його думку, загальнонаціональний круглий стіл є одним із варіантів "конструктивного розв’язання ключових проблем, які сьогодні є в Україні”.

“Однак було б добре, якби норми Універсалу, який є результатом першого круглого столу, набули юридичної сили і були проголосовані в парламенті як закон. Тоді з’являється гарантія того, що результати і другого круглого столу не будуть зігноровані усіма, окрім президента України”, - сказав Кириленко.

Він нагадав, що були пропозиції одразу проголосувати Універсал національної єдності в парламенті.

“Але тоді багато хто, в тому числі із нас, вважали, що підпису лідера політичної сили, підпису голови Верховної Ради під документом, тим більше, підпису, який зроблений публічно, достатньо для того, щоб цей документ виконувався. До речі, так вважав і президент України, який запропонував європейський підхід до розв’язання головних протиріч, які були в країні. Однак Універсал почали порушувати на наступний день після його підписання всі, окрім президента”, - сказав депутат.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...