Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко обіцяє лавину референдумів

П'ятниця, 2 лютого 2007, 14:11

Блок Юлії Тимошенко пропонує Верховній Раді терміново прийняти зміни до "Закону про житлово-комунальні послуги", яким надати право встановлювати тарифи виключно НКРЕ.

Про це Юлія Тимошенко заявила на прес-конференції в Києві.

Водночас БЮТ пропонує позбавити органи місцевого самоврядування права на встановлення тарифів на житлово-комунальні послуги.

Крім того Тимошенко вважає, що зростання тарифів на житлово-комунальні платежі не може перевищувати росту середньої заробітної плати в галузях економіки за останній календарний рік.

"Зобов’язати законом постачальників газу, електроенергії, тепла та води встановити за власний рахунок лічильники впродовж 2007 року. Заборонити розрахунок тарифів за кількістю прописаних в помешканні громадян чи квадратних метрів житла. Ввести єдиний порядок обліку споживання житлово-комунальних послуг – тільки за показами лічильників", - йдеться в заяві БЮТ.

Крім того БЮТ пропонує створити у Верховній Раді тимчасову слідчу комісію з вивчення обґрунтування росту тарифів на житлово-комунальні послуги.

А обласним, районним та міським штабам Блоку рекомендовано о ініціювати референдуми по довірі тим керівникам місцевої влади, які відмовляються знижувати тарифи на житлово-комунальні послуги.

"Блок Юлії Тимошенко запевняє, що не дасть владі безпідставно підвищувати тарифи на житлово-комунальні послуги і бере під свій захист всіх українських громадян", - йдеться в заяві блоку, поширеній після прес-конференції Тимошенко.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування