Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович збирається долучити Ахметова до Олімпіади?

П'ятниця, 2 лютого 2007, 15:17

Почесний президент міжнародного олімпійського комітету маркіз Хуан Антоніо Самаранч вручив прем'єру Віктору Януковичу олімпійський орден "За визначний внесок в розвиток олімпійського руху".

Вручення відбулося під час засідання організаційного комітету з підготовки та участі спортсменів України в Олімпійських іграх.

Перед врученням ордену Самаранч подякував Януковичу за те, що він "зробив багато хорошого для розвитку спорту в Україні".

"Ви завжди працювали для розвитку олімпійського руху... З того часу, як ви очолили Національний олімпійський комітет (2003-2004 роки) Україна стала успішно брати участь в Олімпійських іграх", - додав Самаранч.

Водночас Янукович сказав, що вважає цей олімпійський орден "свідченням великої оцінки" не тільки його роботи, а й українських спортсменів-олімпійців.

"Олімпійський орден – це не тільки велика честь, а й відповідальність перед світовою громадськістю за подальший розвиток олімпійського руху в Україні", - зазначив прем'єр.

Янукович також пообіцяв, що уряд зробить все, щоб українські спортсмени гідно представили Україну на наступних олімпійських іграх в Пекіні.

Він також висловив упевненість, що у підготовці до наступних Олімпійських ігор візьме участь "не тільки спортивна, а й бізнесова громадськість України".

"Я знаю, що серед неї є багато людей, які спорт люблять більше, ніж гроші", - сказав Янукович.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування