Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко нікуди не дінеться від закону про Януковича?

П'ятниця, 2 лютого 2007, 19:14

Українські політологи вважають закон про Кабінет міністрів черговою перемогою уряду над президентом.

Зокрема, на думку керівника соціологічної служби "Український барометр" Віктора Небоженка, виконавча влада зараз "взяла гору" над президентом та Верховною Радою.

За його словами, хоча Кабмін і буде робити "миротворчі кроки" у бік президента, але насправді "розгорне широку діяльність щодо зачистки кадрового та економічного простору від будь-яких видів суперників та супротивників”.

Водночас, на переконання директора Київського інституту проблем управління ім. Горшеніна Костя Бондаренка, поки що немає жодних підстав, щоб влада не виконувала цей закон.

За його словами, зараз немає і “якоїсь критичної ситуації, якої бояться представники секретаріату президента і сам президент”.

“Я думаю, що цей закон буде виконуватись, принаймні в усіх тих частинах, які не суперечать Конституції. А що стосується решти, то президент пообіцяв звернутись до Конституційного Суду. І, відповідно, дозволити президенту не виконувати цей закон може тільки Конституційний Суд. Доки Конституційний Суд не виніс це рішення, доти президент має виконувати цей закон”, – заявив експерт.

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...