В коаліції думають, що "Наша Україна" знайшла "політичний привід"

Понеділок, 5 лютого 2007, 16:44

Перший віце-спікер Адам Мартинюк називає заяви БЮТ і "Нашої України" щодо блокування трибуни у вівторок "політичним приводом" для того, щоб нагадати про себе.

"Це просто політичний привід, щоб заявити, що є "Наша Україна". А БЮТ не хоче відставати в цьому питанні, - заявив він у понеділок.

При цьому Мартинюк висловив сподівання, що на зустрічі керівників парламенту і уряду з представниками фракцій буде знайдено порозуміння з цього питання.

Хоча я не виключаю, що може бути блокування трибуни, але для нас це звичне, на жаль, явище.

При цьому він відзначив, що законопроект БЮТу щодо унеможливлення маніпуляцій з майном "Нафтогазу" може бути внесено до порядку денного в разі його подання до Верховної Ради, але "на це потрібна воля 226 депутатів".

Також Мартинюк повідомив, що на початку березня голова Верховної Ради з офіційним візитом відвідає Китай.

За його словами, у понеділок під час зустрічі з китайською делегацією вони погодили двостороннє співробітництво у сфері авіабудування та атомної енергетики.

"Я сказав їм, що одного боку погано, що ви далеко. А з іншого боку – добре. Погано, що далеко, тому що у нас не таке економічне співробітництво, як могло б бути. А добре, що ви далеко, бо в нас немає територіальних претензій одне до одного. Я сподіваюсь, що у нас з ними все буде гаразд. Тьху, тьху, тьху", - сказав Мартинюк, тричі постукавши по столу.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...