Гриценко просить з ним не гратися. Він може отримати вибачення

Понеділок, 5 лютого 2007, 21:07

Партія регіонів вибачиться перед міністром оборони Анатолієм Гриценком в разі, якщо комісія парламенту не доведе наявність злочинів у його діяльності.

Про це повідомив представник фракції Партії регіонів Володимир Іванов в ефірі 5 каналу в понеділок ввечері.

"Сьогодні діє комісія. Матеріали передані в прокуратуру. Ми повернемося до цього питання, якщо буде така необхідність. Крапку в цьому питанні треба якусь ставити", - сказав він.

"Принаймні, якщо не підтвердилися ті данні, які розглядалися в Верховній Раді згідно із постановою. То хоча б вибачитись. А якщо ці факти підтвердяться, вони потребують детального розгляду в Верховній раді", - зазначив Іванов.

Водночас сам Гриценко вважає, що "ця історія відійшла в минуле". Він нагадав, що сам прем’єр Віктор Янукович ще 11 грудня заявляв, що не має підстав для його звільнення.

Відповідаючи на питання, як буде діяти коаліція стосовно міністра оборони, він відповів:

"Ніяк не буде діяти, це буде нормальна робота. Зараз немає жодних питань політичного характеру і на уряді приймаються всі питання, які вносить міністерство оборони фахово".

"Я хотів би, щоб ця історія відійшла в минуле, і була можливість просто рухаться вперед. Тому що насправді армія – це кількасот тисяч людей, це дуже складний організм, і йому потрібна стабільність і наступництво, а не такі часті зміни й пертурбації, які ми бачимо в МВС, або Службі безпеки. Так не можна гратися з силовими структурами держави", - наголосив Гриценко

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News