Тимошенко обіцяє, що без її вимог парламент не працюватиме

Вівторок, 6 лютого 2007, 11:11

До 12 години у Верховній Раді мало завершитись засідання парламентського комітету з питань паливно-енергетичного комплексу та має розпочатися погоджувальна рада.

Про це журналістам сказала лідер БЮТ Юлія Тимошенко.

За її словами, триває засідання парламентського комітету з питань паливно-енергетичного комплексу, на якому обговорюються вимоги БЮТ щодо прийняття законопроектів про заборону відчуження майна "Нафтогазу".

Також обговорюється питання перенесення функції встановлення тарифів на ЖКП на центральні органи влади з місцевих із відповідними змінами до бюджету.

"Ми очікуємо рішення комітету і на 12.00 ми ще раз збираємося на погоджувальну раду для того, щоб лідери фракцій визначилися, чи готові вони проголосувати", - сказала Тимошенко.

Коментуючи хід переговорів влади з опозицією, вона зазначила, що "хід переговорів свідчить про те, що ми можемо знайти взаєморозуміння, і всі розуміють, що парламент не буде працювати, поки ми не захистимо власність людей".

На питання, коли БЮТ розблокує трибуну Верховної Ради, Тимошенко відповіла: "Ви ж розумієте, якщо не будуть виконані наші вимоги, парламент працювати не буде".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News