Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко отримала від Ющенка ще одну обіцянку

Вівторок, 6 лютого 2007, 11:28

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко заявляє, що президент Віктор Ющенко не підтримає жодних маніпуляцій із газо-транспортною системою України і пообіцяв підписати відповідний закон, розроблений БЮТом, в разі його ухвалення.

"Президент чітко і зрозуміло дав відповідь: він сказав, що він не підтримає ніяких маніпуляцій з газо-транспортною системою, і якщо буде прийнятий закон, то президент його підпише", - сказала Тимошенко на брифінгу в парламенті.

Вона також додала, що не побачила "жодної подвійної позиції, подвійних стандартів, які б задекларував президент в обговоренні цього питання".

"І власне сьогодні голосування у парламенті, підписання закону президентом, просто засвідчить позицію кожного посадовця", - сказала вона.

При цьому Тимошенко наполягає, що БЮТ вимагає прийняття відповідного законопроекту про відчуження майна Нафтогазу в першому, другому читанні і в цілому.

Водночас вона не відповіла на питання, яким чином вона переконала президента підписати закон про імперативний мандат для депутатів місцевих рад.

"Я переконала президента, що значна кількість депутатів місцевих органів влади знаходяться в системі корупції і служіння своїм інтересам, а не інтересам народу", - сказала вона.

"І тому імперативний мандат – це право політичної партії або блоку на вимогу громади позбавити депутата мандату, якщо він зраджує принципи, з якими йшов на вибори", - додала Тимошенко.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...