МОРОЗУ ПРОПОНУЮТЬ БЛОКУВАТИ ОГРИЗКА

Вівторок, 6 лютого 2007, 12:21

Голові Верховної Ради Олександру Морозу пропонують повернути подання президента про призначення міністром закордонних справ Володимира Огризка.

Про це заявив голова комітету Верховної Ради з питань державного будівництва регіональної політики та місцевого самоврядування Віктор Тихонов, повідомляє прес-служба фракції "Партії регіонів".

Підставою для цього, за його словами, є те, що відповідне подання президента Віктора Ющенка оформлене з порушеннями закону.

Зокрема, за словами Тихонова, подання, яке надійшло для розгляду в комітет, не відповідає вимогам регламенту Верховної Ради та закону про Кабінет міністрів.

Згідно з законом, подання про призначення членів Кабміну щодо кандидатів на відповідні посади вносяться разом з відомостями про освіту, фах, трудову діяльність і найсуттєвіші факти біографії.

Також подання має супроводжуватися декларацією про доходи кандидата та відомостями про участь у керівному органі чи наглядовій раді підприємств чи організацій, які мають на меті отримання прибутку.

За словами Тихонова, жодної із вказаних відомостей про Огризка президентом не внесено.

Українська правда


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування