"Наша Україна" хоче почути Януковича, який пішов

Вівторок, 6 лютого 2007, 12:25

Фракція "Нашої України" вимагає заслухати у вівторок звіт прем’єр-міністра Віктора Януковича щодо можливості передачі Росії газо-транспортної системи України.

Про це заявив з трибуни Верховної Ради лідер фракції "Наша Україна" В’ячеслав Кириленко.

"Фракція "Наша Україна" наполягає заслухати сьогодні інформацію прем’єр-міністра Януковича щодо можливої передачі газотранспортної системи в управління іноземним країнам", - зазначив він.

"Ми боролися проти такої передачі п’ять-шість років тому, коли фракція “Наша Україна” була в перманентній опозиції до кумівського режиму. Зараз нові сили, які прийшли до влади, впроваджують старі ідеї і намагаються останнє, можливо, надбання українського народу, яким є 35 тисяч кілометрів стратегічно важливої для України труби, віддати іноземцям, і все це обґрунтувати ще якимось вигодами для України", - зазначив Кириленко.

"Про вигоди ще не сказав ніхто. А про те, що газотранспортну систему буде віддано, зраджено уже говорять усі експерти, аналітики, і опосередковано підтверджують урядовці з української сторони. Тому, якщо сьогодні не буде інформації прем’єра Януковича, ми будемо вважати, що наші побоювання є абсолютно обґрунтованими, і домовленість про здачу національних інтересів України насправді відбулася", - зазначив він.

"Цілком очевидно, що антинародна соціально-економічна політика уряду, розвал єдиної зовнішньої політики, узурпація урядом влади всередині країни є ланками одного ланцюга. Загальна мета цих дій – перетворення України в колоніальну кланово-олігархічну державу з бідним народом і авторитарним урядом", - заявив Кириленко.

У цей час прем’єра вже не було в залі, він вирушив на зустріч "Україна-трійка ЄС".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News