Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Богатирьова просить перестати гратися з порохом без штанів

Вівторок, 6 лютого 2007, 12:45

Партія регіонів закликає президента Віктора Ющенка найближчим часом ініціювати законопроект про президента.

Про це під час виступу у парламенті заявила лідер Партії регіонів Раїса Богатирьова.

"Прийняттям закону про Кабінет міністрів ми намагалися унормувати діяльність виконавчої гілки влади відповідно до вимог Конституції", - зазначила лідер "Регіонів".

Богатирьова висловила подяку БЮТ "за спільні дії в цьому напрямку, не дивлячись на те, що вони не підтримували політичну реформу".

"Зрозуміло, що на коромислі ніхто одне відро не носить. Президент Віктор Ющенко має якнайскоріше ініціювати законопроект про президента", - додала вона.

Богатирьова також заявила, що Партія регіонів "категорично проти прийняття в будь-якому вигляді нової Конституції - це загроза конституційній стабільності".

"Досить гратися з порохом на гарячій печі, та ще й без штанів", - сказала лідер фракції Партії регіонів.

Богатирьова висловила готовність працювати разом з президентом у спеціальній конституційній комісії: "Давайте спочатку погодимо концепцію таких змін, закріпимо постановою Верховної Ради, а потім розробимо законопроект і приймемо його".

"Пропоную разом прийняти нові зміни з рішенням про мораторій на латання Основного закону років на десять, щоб не перетворювати Конституцію на дівку, яку постійно видають заміж", - додала лідер Партії регіонів.

Перед своїм виступом Богатирьова висловила жаль з приводу відсутності президента на відкритті сесії Верховної Ради: "Тут на почесному, на підвищенні місці серед нас місце нашого президента. Він має чути нас, а ми хочемо послухати його".

При цьому вона додала, що її "мрією було звернення до президента".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...