Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У ЯНУКОВИЧА НЕМАЄ ПЛАНУ ЗДАЧІ ТРУБИ, стверджує Клюєв

Вівторок, 6 лютого 2007, 13:06

Віце-прем'єр Андрій Клюєв заявляє, що в уряду Віктора Януковича немає планів про передачу газо-транспортної системи України в управління Росії.

Про це він заявив під час виступу у Верховній Раді.

Клюєв також додав, що зараз розглядається можливість створення спільних підприємств, яким буде дозволятися видобування енергоносіїв в Росії та Україні.

"Я підтримую президентів України та Росії, які домовилися про розширення діяльність підприємств паливно-енергетичного комплексу", - заявив віце-прем'єр на звинувачення про існування домовленостей на рівні прем'єрів двох країн.

Він повідомив, що у вівторок секретаріат президента спрямував до Кабміну декларацію про розширення співпраці Росії та України у паливно-енергетичному комплексі, про що було домовлено президентами двох країн під час засідання комісії Ющенко-Путін.

Відповідно до декларації, Кабінетам міністрів Росії та України доручено до 1 квітня 2007 року розробити проекти реалізації, в яких зацікавлені підприємства ПЕК обох держав, додав Клюєв.

Проект декларації, який опрацьовує робоча група, підпишуть президенти двох держав, після чого Кабінет міністрів виконуватиме доручення президента України.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування