Мороз не боїться дострокових виборів та інших "сезонних наступів"

Вівторок, 6 лютого 2007, 13:18

Голова Верховної ради Олександр Мороз заявляє, що заклики про дострокові вибори може зупинити солідарна і продуктивна робота парламенту.

Про це він заявив, відкриваючи чергову сесію

"Вважаю, не треба занадто перейматися і закликами щодо розпуску парламенту, дострокових виборів, "сезонних наступів" тощо. Знаю, що пристрасті вгамуються, якщо парламент буде прикладом солідарного і впевненого долання складнощів, які виникають у цей непростий для України час", - сказав він.

Спікер також скептично поставився до можливості своєї відставки.

"Це стосується і проголошених нещодавно намірів відправити у відставку голову Верховної Ради. Відверто кажу, я не проти цього, але робити це слід відповідно до регламенту, використовуючи юридично виправдані аргументи", - сказав він.

"А до того часу, поки я займатиму посаду голови, позиція моя щодо захисту Конституції, регламенту, авторитету парламенту і кожного депутата – не зміниться", - наголосив Мороз.

Він також закликав, якщо виникатимуть якісь конфлікти, розв’язувати їх за столом, шляхом переговорів.


"Узгоджена й цілеспрямована робота Верховної Ради України і створеного нею уряду, наріжним каменем якої є поліпшення добробуту всіх громадян України, має довести, що влада виправдовує їхні сподівання на краще життя. Врешті, це моральний обов'язок будь-якої влади", - заявив Мороз.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування