Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко наказав Януковичу відзвітувати після дня закоханих, а Черновецькому - щоквартально

Вівторок, 6 лютого 2007, 16:55

Президент Віктор Ющенко доручив Кабінету міністрів надати до 15 лютого 2007 року інформацію щодо обгрунтованості встановлення тарифів на житлово-комунальні послуги.

Відповідний указ розміщено на сайті президента.

Крім того, кабінету Міністрів доручено забезпечити удосконалення протягом першого кварталу 2007 року нормативно-правових актів, що регулюють формування цін/тарифів на житлово-комунальні послуги та визначивши граничний рівень рентабельності житлово-комунальних послуг.

Також уряд має визначити граничні норми адміністративних витрат при формуванні цін/тарифів на такі послуги, нормативи втрат ресурсів, що використовуються при виробництві, транспортуванні та постачанні житлово-комунальних послуг.

Крім того Кабмін має до 31 березня 2007 року вивчити можливості залучення коштів міжнародних фінансових організацій для заміни зношених мереж, які використовуються при виробництві, транспортуванні, постачанні житлово-комунальних послуг, з метою зменшення втрат ресурсів та зниження рівня цін/тарифів на такі послуги.

Другим пунктом указу доручено раді міністрів Автономної Республіки Крим, обласним, Київській та Севастопольській міським державним адміністраціям щоквартально надавати інформацію президентові про рівень цін/тарифів на житлово-комунальні послуги та стан розрахунків за них.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування