Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ЯНУКОВИЧ ВИМАГАЄ ВІД ГРИЦЕНКА ПУБЛІЧНИХ ВИБАЧЕНЬ

Середа, 7 лютого 2007, 09:30

Прем'єр-міністр Віктор Янукович вимагає, щоб міністр оборони Анатолій Гриценко публічно вибачився перед головою Верховної Ради Олександром Морозом.

Про це Янукович сказав, відкриваючи засідання уряду в середу.

"Я вам роблю зауваження і просив би вас публічно вибачитися перед Олександром Олександровичем", - зазначив прем'єр.

На спробу Гриценка відповісти йому, Янукович сказав: "Ми ще поговоримо".

"Я не розумію, Анатолію Степановичу, коли ви в черговий раз робите заяви по відношенню до голови Верховної Ради, які не відповідають дійсності та рівню стосунків Кабміну та ВР. Я просив би цього не робити", - зауважив прем'єр.

"Якщо у вас є позиція, то ми можемо в будь-який час доби переговорити", - додав він.

Янукович звернув увагу на те, що зараз працює комісія на чолі з віце-прем'єром Дмитром Табачником і за участі міністра науки Станіслава Ніколаєнка, яка має зробити висновок щодо конфліктної ситуації, яка склалася.

"Ми залучили широке коло і фахівців, і місцевої громади і працюємо в цьому питанні прозоро. Голова Верховної Ради має пряме відношення до цього", - додав прем'єр.

"Але з'ясовувати стосунки через ЗМІ та висловлювати точку зору в образливій формі – цього не буде", - заявив Янукович.

Прем'єр також звернувся до всіх присутніх бути коректними, "щоб ми були обережними і поважали одне одного, і поважали інституції з якими ми працюємо, щоб наші етичні стосунки не заважали вирішувати практичні завдання".

Як відомо, наприкінці січня Гриценко заявив, що слова Мороза про необхідність передачі майна Одеського інституту сухопутних військ Міністерству освіти і науки є некомпетентними.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування