У Партії регіонів не знають, що Янукович може стати весільним генералом

Середа, 7 лютого 2007, 11:04

Заступник керівника парламентської фракції Партії регіонів Василь Кисельов заявляє, що сьогодні не існує підстав говорити про можливу зміну лідера Партії регіонів Віктора Януковича.

Про це він заявив УНІАН, коментуючи інформацію деяких ЗМІ про те, що нібито на березневому з'їзді Партії регіонів планується замінити лідера партії Януковича на іншу кандидатуру.

Кисельов відзначив, що він не "знайомий з такими нововведеннями". "З огляду на нинішню ситуацію, для того щоб переобрати лідера, немає підстав", - сказав він.

Водночас газета "День", посилаючись на свої джерела, пише, що на найближчому з'їзді ПР, який має відбутися у березні, планується поставити питання про зміну керівництва партії.

"Існує висока ймовірність того, що Віктор Янукович стане лише весільним генералом, тобто почесним головою, яким є нині Віктор Ющенко в "Нашій Україні". Насправді применшувати роль "єдиного лідера" регіонали не збираються, а можливі зміни в керівництві партії викликані тим, що заяви Януковича-прем'єра дедалі частіше дисонують із заявами Януковича-лідера партії", - пише видання.

"Більше того, всі ключові питання, як-то НАТО, ЄС, ЄЕП, які декларують "синьо- білі", зі зрозумілих причин, не завжди можуть використовуватися главою уряду", - йдеться в матеріалі.

Тим часом, зараз основні дискусії всередині ПР ведуться не про можливі наслідки "відставки" Віктора Януковича, а навколо прізвищ претендентів на партійне лідерство.

Як стало виданню відомо з конфіденційних джерел у ПР, наразі обговорюються три кандидати - Раїса Богатирьова, міністр фінансів Микола Азаров та Борис Колесніков.

Українська правда, Обком

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування