Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Нашій Україні" наказали триматись спідниці Юлії Володимирівни

Середа, 7 лютого 2007, 14:19

Голова секретаріату президента і лідер "Нашої України" Віктор Балога заперечує будь-які розбіжності в партії щодо співпраці з БЮТ.

Про це він заявив на брифінгу у середу.

"Хочу сказати, що нема ніяких розбіжностей. Як і в будь-якій силі, у нас кожен має право на свою позицію і вона має право на повагу. Але позиція-позицією, а зустріч, яка відбулась з фракцією підтверджує єдність і те, що ми повинні бути з Юлією Володимирівною в парламенті – це та послідовність, про яку було сказано на з'їзді партії", - зазначив Балога.

"У цьому нічого страшного немає. Ви знаєте, що в минулому році всі члени нашої партії вийшли з уряду. На з'їзді було заявлено про опозиційність, а потім розрив на три місяці...То куди мала йти партія? В опозицію із соціалістами, які мають позицію кожен виборчий цикл, чи з комуністами?", - запитав він.

"Само собою, "Наша Україна" мала приєднатися до Юлії Володимирівни і разом представляти опозиційні сили в парламенті", - наголосив Балога.

Як відомо, у понеділок було підписано заяву про спільну опозиційну діяльність БЮТ і "Нашої України". Але деякі "нашоукраїнці" висловили обурення цим кроком.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування