Обстріляли машину депутатки Тимошенко

Середа, 7 лютого 2007, 18:19

У понеділок, 5 лютого, невідомі обстріляли автомобіль члена фракції БЮТ, голови Київської обласної організації партії "ВО "Батьківщина" Уляни Мостіпан.

Автомобіль, припаркований на стоянці, було обстріляно з гарпунної зброї, повідомляє прес-служба БЮТ.

"Свідченням цього є гарпунна стріла, яка залишилася в пробитому радіаторі", - сказано у повідомленні.

Як зазначає прес-служба, скориставшись відсутністю водія та охорони стоянки, зловмисники "для певності" пробили гострим предметом радіатор ще в кількох місцях.

Того ж дня невідомі особи намагалися проникнути до помешкання дочки Мостіпан за допомогою відмички.

"Коли це не вдалося, невідомі залишили послання, написане крейдою, зміст якого зводився до одного: дати зрозуміти Уляні Мостіпан, що все, що відбувається навколо неї, - досить серйозно", - йдеться у повідомленні.

У прес-службі також зазначають, що погрози на адресу Мостіпан "аж до знищення" надходили вже давно.

"Для нас зрозуміло, що на народного депутата України, яка, до того ж, очолює нашу обласну партійну організацію, розпочалося полювання з метою залякування", - вважають у БЮТ.

Там пов’язують інцидент з тим, що Мостіпан "для певних кіл становить велику загрозу, бо стоїть на перешкоді дерибану землі Київської області".

"Ми усвідомлюємо, що Уляну Мостіпан "замовили". Тому висловлюємо рішучий протест проти подібних дій з боку замовників як до Уляни Мостіпан, так і до членів її родини. Подібні діяння носять всі ознаки кримінального злочину, тож їх організатори мусять бути покараними, згідно з чинним законодавством", - йдеться у повідомленні.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News